Garanti Reklamı – Doğanın Sesi

Garanti Reklamı – Doğanın Sesi

December 13, 2021 0 By Reklam Dedektifi

Merhabalar. Garanti Bankası şaşırtıcı işlere imza atmaya devam ediyor. Yeni Garanti Bankası reklamı doğanın sesi olmaya devam ediyor. Önceki reklamını da yorumlamış en iyiler listeme almıştım (önceki Garanti Bankası yazıma göz atın).  Bu daha çarpıcı çünkü deha bir kızımız var. Hadi başlayalım heyecan ile.

Garanti doğanın sesi reklam oyuncuları? 

Garanti Bankası doğanın sesi reklamında başarılı oyuncu Fatih Atrman’a besteci küçük deha İpek Nisa Göker eşlik etmekte. 

Fatih Artman kimdir? 

İpek Nisa Göker kimdir? Tam bir mutlak kulağı olan, 7 yaşında besteler yapan gözlerin buğulandıracak kadar olağanüstü yetenekli canımız Türkiyemizin güzel kızıdır.

Garanti Reklamı Doğanın Sesi: 5’li Analiz

Yeni Garanti Doğanın Sesi Reklamı Yorumlar

Daha önceki reklamında da benzer şeyleri söylemiştim. Özet geçmek isterim. Fatih Artman tam da bu karaktere yönelecek bir adam. Komik olmak ona yakışmış olabilir ama dinletiyor konuştuğunda.

Deneme yapalım mı? Başka biri o sopayla reklama çıksa ne düşünürdünüz?

Ayrıca, Garanti Bankasının gerçekten bu yaklaşımından zerre haberim yoktu. 3 rüzgar santralinden birine biz kredi veriyoruz. Köme kredi yok. Way beeeee… Gerçekten reklam böyle olmalı işte. Garanti beni bu yaptıklarıyla kazandı bile.

Üzerine canımız kızımız güzel bestecimiz İpek. Sen nasıl güzelsin. Sadece kalbinden çıkan müziğin değil, ipek saçların gülüşün… Nazar değeceğim kızımıza…

Reklama dair son olarak şunu vurgulamam gerek. Müthiş bir iş yapmışlar. Piyanonun arkasından çıkan doğayı yakan para alevleri. Sonrasında müzik değişir ve doğa canlanır. Garanti doğa için yaptıklarını gönülden anlatır. VE SÖZ VERİR! O sopa/asayı (Gandalf’ın etkisi var köprü sahnesi özellikle) SUYA O ŞEKİLDE VURMAK KİMİN FİKRİYSE BURADAN ÇOK ÇOK SLM SAYGI…

5 Temel Kriterli Analiz

mesaj net mi? kristal net.

akılda kalıyor mu? İpek!!!!

tüketici ne anlıyor? “canım benim ayy kuzum ya” ” gerçekten bunları yapıyor mu Garanti way be”

rakiplerden farkı? önceki reklamı için “bayıldım bu reklam takımına” demiştim. farkı yaratan bu reklam ekibi. Elbette Fatih bey ve İpek hanım olmazsa olmaz ama ne reklamlar gördüm ben sanatçıları gömen!!!

tüketiciye fayda? dolaylı ama bundan daha büyük fayda mı olur.

Gözden Kaçmayan Güzellikle

O kafasını çevirip gülümsemesi yok mu kızımızın…

Garanti Doğanın Sesi Reklamı Verdi Puanı

Çok rahat 8. Tebrik ederim. İLK KEZ BİR MARKA 2 KERE EN İYİLER LİSTESİNE GİRMEYİ BAŞARIYOR.

Bulaşıcılık Analizi

9 Aralık 2021 tarihinde firmasınca yüklenmiş Youtube kanalına. Sıkı durun 4 günde 3 milyon. Ben şaşırmadım. Bakalım hemen:

  • sosyal kazanç? aynen var. ilk kez bir banka için şunun havasını atabiliriz. Garantiliyim doğanın sesine kulak veriyorum.
  • duygusal bağ? sizce…
  • akıllarda olan bir şey? doğa sorunları kesinlikle akıllarda. özellikle bu günlerde halen yağmur veya kar beklerken. suyumuz bitiyor.
  • toplumsal görünürlük? Garanti Bankası bunun hemen ardından bankasına gelen tüm küçüklere hediye dağıtmalı. Düşünmeyin yapın bakın çok iyi çıkış yaptınız devamını getirin yakalayamazlar. Benden söylemesi.
  • hayatı kolaylaştıracak bir bilgi? bilginin dibine vuruyorlar. ancak çok işlevsel olduğunu söylemek zor.
  • hikaye? olmaz mı Fatih bey koptu gidiyor…

Toparlarsak (diğer reklam için 2 milyon olur üst limit demiştim ve haklı çıktım) 3 milyon ile başlayan bir reklama fazla ne denir bilemiyorum. Bulaşıyor işte. Peki bir Arzum Anneler Günü, Trendyol Tarkan etkisi olur mu? Yani 10 milyonu geçer mi 1 ayda? Pek sanmıyorum ama hadi umarım ben yanılırım.

Çok teşekkürler. Görüşmek üzere.