Tadelle Yeni Reklamı – Yüzü, Müziği, Puanlama

Tadelle Yeni Reklamı – Yüzü, Müziği, Puanlama

October 19, 2021 0 By Reklam Dedektifi

Tadelle yeni reklamı beni mutlu etti çünkü çocukluğumun markalarından biri ayağa kalksın isterim. Asıl baya baya ilgimi çeken yeni reklam yüzünün dansa yatkınlığı oldu. Bakalım…

Tadelle reklamında oynayan kadın:

Tadelle yeni reklam yüzünü belirledi: Pınar Deniz

Pınar Deniz kimdir? 

Başarılı oyuncu Pınar Deniz bana sorarsanız parlayan yıldızdır bu günlerde. Yüzü o kadar yakışıyor ki kameraya. Ayrıca joker kadın oyuncudur bence. Ben şuna çok dikkat eden biriyim: bir elinde bin marifet! Pınar Deniz bu reklamdaki dans performansı ile bunu gösteriyor. Çok merak ettim şarkıyı da o mu seslendirdi acaba? Buna şundan dikkat ederim. Dedim ya joker kadın oyuncu. Arayıp da bulamayacağınız yetenekler bir kişide.

İçimden geçen cesur bükülmez savaşçı bir kadını oynaması. Bakalım

Devam…

Tadelle Yeni Reklamı: 5’li Analiz

Tadelle Reklamı 2021 Yorumlar

Gerçekten sevindim Tadelle reklamını görünce. Annemin en sevdiklerindendi. Ben de mutlu olurdum eve alınınca. Ama ihmal edildi. Marka olmuş bir ürün neden ihmal edilir ki? Neyse asıl konuşmak istediğim reklamın gariplikler şampiyonu olması. Hiç bu kadar nasıl ya neden dediğim bir reklam son zamanda olmadı. Tek tek:

İlk sahneye giriş nedir? Çocuk mu var karşınızda. Kıpkırmızılar içerisinde güzel ve çekici bir kadın çocuk gibi mi giriş yapar. Nasıl yani? Karar verseniz iyi olurmuş.

Sonrasında kafalar iyice karışık belli ki balonlarla oynayan kız çocuğu oluveriyor. Pınar Deniz hanımdan çocuk çıkarmak da başarı gerçekten.

Lütfen alınmasın beyfendi ama aşık olacak başka adam bulamadınız mı?

Bitmiyor ki gariplikler. Reklamın müziği çok popüler bir şarkının uyarlaması. İyi de olmuş mu Tadelle nakaratı, zorlama gelmedi mi?

Tadelle reklamında çalan müzik:

Yeni Tadelle reklamının müziği Edis’in ” Martılar” şarkısından uyarlanmıştır. 

Hadi reklamın sonuna doğru Pınar hanım anne babasının yanına gidiyor ve kırmızılar içerisindeki kadın ekranlarda diye yorum yapabilirsiniz. İyi ya işte ekranlardaysa çocuk gibi neden hareket ediyor. Son sahnede el çırpma olmuş mu ayrıca?

Son bir şey yazıp bırakacağım. Tadelle’ye üzülüyorum. Son sahnede ucundan ısırmak nedir ya? Tadı mı güzel değil? Canı mı çekmedi? Zorla mı yedirdiniz?

Neyse…

5 Temel Kriterli Analiz

Mesaj net mi? yok ki! Tadelle hatırlatma reklamı. Bula bula gençlerin aşk hikayesini bulmuşlar. Hatırlatmak için. Tadelle’nin hiç böyle bir imajı yok. Çocuklara değil herkese hitap eden bir üründü.

akılda kalıyor mu? Pınar hanım ve Edis bey saolsunlar.

Tüketici ne anlıyor? Tadelle halen satılıyormuş. Bunun için bu kadar para gömmeye gerek var mıydı? Oyuncusu ayrı, şarkısı ayır, reklam 1.6 dk. Oyy oyy ne diyebilirim ki?

Rakiplerden farkı? yok

Tüketiciye fayda? yok.

Gözden Kaçmayan Güzellikler

Gerçekten dans performansı. Bakın örnek vermeme izin verin. Bu konuda Serenay Sarıkaya vardır (Akbank yazıma buradan ulaşabilirsiniz). Pınar hanıma daha çok yakıştırdım..

Tadelle Yeni Reklamı Verdi Puanı

10 üzerinden 5.

Bulaşıcılık Analizi

Daha bugün firması yükledi Youtube kanalına. 1 gün oldu olmadı yani. 28 bin izlenme. Bakalım nereye gider:

  • sosyal kazanç? yok.
  • akıllarda olan bir şey? Pınar hanım. Yeni dizisi.
  • toplumsal görünürlük? olur tabi de öle ucundan ısırarak olmaz. kimin canı çeker ki?
  • hayatı kolaylaştıran bir bilgi? yok
  • duygusal bir bağ? bilmem çocuklar kurar mı acaba? “Ayy aşık olmuş balon aldı yaaaaaaa”. Kamon gerçekte!
  • hikaye? yok.

Görünen o ki Pınar hanımın etkisinden bahsedeceğiz sadece. O da tabi ki sınırlı kalacaktır. Esra Erol, Bayaz 1 milyon etkisi yapan isimlerden. Ayrıca reklamları da deterjan ve beyaz eşya. Uzun lafın kısası umarım orta seviye bulaşıcılığa ulaşır.

Çok teşekkürler. Görüşürüz.