Sıfırdan Kocakalpler.org Reklamı

Sıfırdan Kocakalpler.org Reklamı

April 11, 2020 0 By Reklam Dedektifi

Reklam Senaryosu

Kocakalpler.org projemiz tüm hızıyla devam ediyor. İstiyoruz ki kalpleri kocaman olanlar bir araya gelsin ve bizler kadar şanslı olmayanlara yardım etmek için bir araya gelsin. Daha bitmeden hayalimizde reklamını hazırladık!

Issız bir yol! İnce uzun gidiyor etraf bozkır toz duman…tam bir aile arabası kırmızı bir minivan. Kahramanımız keyifle ilerliyor yolda…harry pıtırcığın büyümüşü …yuvarlak gözlükler ince orta boylu kazak içi gömlek saftirik bir genç adam. Arkada miyav miyav miyav kedisi var ve tuvaleti gelmiş…Tam o sırada ilerde bir Bar görüyor. Mutlu oluyor ve yavaşça yoldan çıkıyor park yerine doğru ilerlerken bir anda barın kapısında duran motosikletleri görüyor 10 12 harley tipi motor. arkaya geliyor kapıyı açıp kediyi tam tutacak derken kedi fırlayıp ağacın tepesine çıkıyor. Bizimki kalıyor olduğu yerde. Yetişemiyor çıkmaya çalışsa çıkması mümkün değil öyle bir tip değil güçsüz…

Barın içinde sahneler geliyor. Hepsi dev gibi sakallı korkutucu tipler yelek var üstünde hepsinin. Çete! Barda oturan bir tanesi birayı dikip bardağı masaya vuruyor bardak tuz buz…aşırı güç! Masada oturanlardan biri elindeki kaşığı büküyor tek parmakla diğerini alıyor sıradan gidiyor odaklanmış…son bir sahnede ayakta duran iki dev her halinden belli devler sıkılıyor bilardo toplarını kırıyorlar sıradan amerikan bilardo masası … Barın kapısı bir anda açılıyor ve ışık sanki barın keyfini bozarcasına içeri doluyor. Bardaki tüm çete üyeleri yavaşça kapıya dönerken bazıları eldivenlerini takıyor bazısı elindeki bilardo topunu sıkıyor sıkıyor elinde kırıyor…kaşık büken bir anda kafayı kaldırıyor…bizim harry pıtırcık şok ve yutkunarak kapıdan içeri giriyor… azından çok ince bir sesle “Kedimmm” çıkıyor. Devler kapıya doğru bir hışımla giderken harry kafasını iki elinin altına alıyor…Çete dokunmadan dışarı çıkıyor.

Son sahnede harry arabasına doğru ilerliyor…o en asabi en dev olan dev gibi kolunun içinde çok nazik bir şekilde kediyi tutuyor… çetenin geri kalanı da arkasında gülümseyerek bakıyorlar…harry nazikçe çekinerek kediyi devden alıyor … kediye sarılırken devler bara doğru gidiyor… çetenin yeleklerinde bilin hangi logo var? Resimde yer alan Kocakalpler.org logomuz.

Reklam Sloganı

Devler bara giderken…Koca Kalpler bir araya geldik! Sizin için ne yapabiliriz? reklam sesi duyuluyor. Ekranın altında: www.kocakalpler.org