Lujo Hotels – Art & Joy Bodrum Turkey

Lujo Hotels – Art & Joy Bodrum Turkey

April 26, 2020 11 By Reklam Dedektifi

Genel Değerlendirme: Lujo Otel reklamı karşımızda. Öncelikle Otele internetten bakmanızı öneriyoruz çünkü yatırım miktarı ve görselliği dikkat çekiyor. Tabi ki çok belli bir kitleye hizmet verdiğini anlamak zor değil. Reklama gelirsek son zamanlarda gördüğümüz en başarılı görüntü ve müzik şöleni. Özellikle kadınların makyaj ve kıyafetleri dikkat çekiyor. Müzik de etkileyici. Googledan aranmış bile. Zaten otelin öne çıkarmak istediği yanı bu. Lujo Hotels Art & Joy. Yani sanatsal bir dokunuş peşindeler. Gelelim en büyük AMALARDAN birine.

Çok uzatmadan yazabiliriz çünkü o kadar çarpıcı gariplikler var ki. Kadın müşterilerden biri otelde pijamayla koşturuyor. ??? Bir bellboy kadın müşterilerden birinin odasına bir koca buket götürüyor baya sevgiyle yanaktan öpüşüyorlar. Müşteri bornozla karşılıyor bellboyu. Sonra kadın müşterilerden biri mutfakta takılıyor. Yani müşteriler takılıyor otelde. Sonra o pijamalı, gül alan ve mutfakta süper süslü olmasına rağmen gezen kadın müşteriler bir anda değişen müzik eşliğinde bara geçiyorlar (müzik gayet iyi). Bakın bomba şimdi bunlar daha bir şey değil yani. Bizim bellboy kadın müşterilerin içinde biriyle gayet samimi dans ediyor. Aşçı da partiye gelmiş. Hepsi de çalışıyorlar daha çünkü kıyafetleri üstünde. Yani ne demek şimdi bu?? Şimdi ne anlamak gerek bu sahneden??? Gerçekten? Biz işin içinden çıkamadık !

5 Temel Kriterli Değerlendirme: Akılda kalan bir yanı var reklamın. Müziği. Rakiplerden ayrılan bir yan öne çıkarılmış mı? Belki bu kadar büyük ve pro bir otelde vardır ama reklamda yok. Fayda ne tüketiciye? Fayda değil tam tersine o kadar para veriyorum otelde çalışanlar barda takılıyor, çalışma saatlerinde üniformalarıyla!!! Sanatla harmanlanan ne var Lujo otelde?? Müşterileri havalı ve tarz ama otelden tek bir kare yok. Yani benzer büyük otelleri koysalar ve hangisi deseler? Siz söyleyin Lujo yu neden seçerdiniz?

Gözden Kaçmayan Güzellikler: Müzik.

Sonuç Değerlendirme: Böyle devasa bir yatırım… Üzülerek reklam için 10 üzerinden 3.