MAVİ Benim – Serenay Sarıkaya

MAVİ Benim – Serenay Sarıkaya

October 25, 2019 0 By Reklam Dedektifi

Genel Değerlendirme: En sonda söyleyeceğimizi en başta söyleyelim. Reklam budur!! Serenay Sarıkaya, tartışmasız Mavi sensin. Müzik cuk oturmuş…Kıyafetlerin seçimi, sunumundaki renk uyumu ve zıtlığı, pozitif eğlenceli hava, çekici bir o kadar genç ve doğal güzellik (yakaladınız eminim kıyafetler makyajlı ve makyajsız sunuluyor reklamda)… Serenay Sarıkaya’nın mimikleri, yürüyüşü, dansı … Bir kaç ufak tefek konu var: İlki kışa girilirken kışlık kıyafetlerin sunumu gayet doğal ancak yazlık kıyafetler de bir o kadar ön planda! Biraz kafa karışıklığı olmuş gibi ama göze batmıyor reklam boyunca… İkincisi reklamın akışında bir dalgalanma olmuş gibi. Yani ormanda kırmızı mont ile olan sahne geri kalan sahnelere göre biraz sönük kalmış.

5 Temel Kriterli Değerlendirme: Mesaj net ve açık: Mavinin yeni ürünlerindeki renkler ve MAVİ hem şık olmak için bir ürün yelpazesi sunuyor, hem de doğal günlük kullanım için. Böylece müşteri yelpazesi açılıyor ve ürünün kalitesi, imajı yükseltiliyor. Bravo. Nasıl mı? Kadınsı makyajlı aksesuarlı sunumlar da var…Reklamın sonunda genç kız sadeliği ile makyajsız takısız doğal sunumlar da var. Dikkatli izleyiciler yakalamışlardır (azıcık zor gibi). Fayda bu çerçevede bakılınca belli…Renk çeşidimiz var ve ister kadınsı ister çocuksu giyin sana kalmış…Dramatize edilen sahneler var…Serenay Sarıkaya’nın “kükremesi”, çok eğlenip dans etmesi ve cat walk modunda olması sürekli…çok iyi kullanılmış ve hepsi tek tek ve doğal olarak bir bütün olarak akılda kalıyor… şarkı zaten bilinen bir şarkı, cuk olmuş…

Gözden Kaçmayan Güzellikler: Stüdyoda nasıl bir hava varsa gerçekten eğlenerek içten dans ediyor Serenay Sarıkaya. Sıfır makyajlı haliyle reklamı kapatırken çatıda olmak ve güneşin harika yakalanması. Tebrikler ekibe!!

Sonuç Değerlendirme: Sadece yazlık/kışlık kıyafet sunumu, kırmızı montla yapılan sahnenin akışı biraz bozması ve belki biraz da şık olmak için doğal olmak için ayrımının reklamda zor yakalanması, 10 üzerinden mutlulukla ilk 8 puanımız.